06 June 2012

Φακοί επαφής biofinity



Φακοί επαφής biofinity www.cyprolens.com.cy/ Oι μαλακοί φακοί επαφής Σιλικόνης Υδρογέλης τρίτης γενιάς biofinity™ της CooperVision είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να παρουσιάσει η εξελικτική τεχνολογία στους φακούς επαφής.

Ιδανικοί για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις, δηλαδή χρησιμοποιούν τους φακούς επαφής για πολλές ώρες, εργάζονται μπροστά από υπολογιστή ή σε περιβάλλον με τεχνητές συνθήκες ψύξης και θέρμανσης όπως είναι οι κλιματιζόμενοι χώροι, υποφέρουν από ξηροφθαλμία, ή έχουν ευαίσθητα μάτια.


Κατασκευάζονται από το φυσικά υδρόφιλο υλικό (AQUAFORM™) το οποίο αποτελεί αποκλειστική καινοτομία της CooperVision. Το υλικό αυτό  έχει την ικανότητα να διατηρεί την ενυδάτωση καθ'όλη τη διάρκεια χρήσης, προσφέροντας κορυφαία άνεση στον χρήστη, ενώ παράλληλα ο φακός συγκεντρώνει πολύ λιγότερες εναποθέσεις που παράγει το μάτι μας όπως είναι οι πρωτεΐνες και τα λιπίδια.

Με υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου ( δείκτης Dk/t = 160 ) συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην καλύτερη υγιεινή και οξυγόνωση των ματιών καθώς και την ελαχιστοποίηση των ερεθισμών. Ο προηγμένος σχεδιασμός της πίσω επιφάνειας του φακού καθώς και τα στρογγυλεμένα άκρα δίνουν ακόμα περισσότερη άνεση.

Βελτιώνουν αισθητά την όραση το βράδυ σε όλους τους χρήστες και ειδικότερα σε χρήστες με χαμηλό αστιγματισμό. Αξιοσημείωτη επίσης είναι η χαμηλή γωνία διαβροχής ( 30° ) που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη κατανομή των δακρύων επάνω στο φακό. Συγκαταλέγεται στους καλύτερους φακούς επαφής που κυκλοφορούν παγκοσμίως.

No comments:

Post a Comment