06 June 2012

Βιολογικό δυάλυμα φακών επαφής

Έχετε ευαίσθητα μάτια; Αν απαντήσατε ΝΑΙ τότε το Φινλανδικό Βιολογικό υγρό καθαρισμού, φύλαξης και συντήρησης μαλακών φακών επαφής PIILOSET BioSOAK δημιουργήκε για εσάς!




Το PIILOSET BioSOAK ανήκει στην κατηγορία των βιολογικά παραγόμενων αλλά και βιολογικά διασπώμενων υγρών καθαρισμού απολύμανσης και συντήρησης μαλακών φακών επαφής τελευταίας γενιάς. Αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Φινλανδική Ομοσπονδία Αλλεργιών και Άσθματος και φέρει την σχετική πιστοποίηση.

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους των μαλακών φακών επαφής, καθώς και για τους μαλακούς φακούς επαφής νέας γενιάς Σιλικόνης Υδρογέλης. Το PIILOSET BioSOAK είναι συμβατό με τον ιστό, έχει την ικανότητα να απομακρύνει τους ρύπους από την επιφάνεια των φακών επαφής διεισδύοντας στο βιολογικό φίλμ διασπώντας τις εναποθέσεις σε μικρά κομμάτια.

Μέσω της διαδικασίας αυτής οι ρύποι, οι εναποθέσεις, καθώς και οι πρωτεΐνες και τα λιπίδια που έχουν συσσωρευτεί στην επιφάνεια των φακών επαφής γίνονται υδατοδυάλυτες ενώ και το ίδιο το PIILOSET BioSOAK διαλύεται χωρίς να ερεθίζει το μάτι. Αυτή η εξαιρετική ιδιότητα κάνει το προϊόν μοναδικό, εύκολο στην χρήση του, ασφαλές, φιλικό στο περιβάλλον, αλλά κυρίως φιλικά αποδεκτό και συμβατό ακόμα και στα πιο ευαίσθητα μάτια. Το προϊόν κατασκευάζεται στην Φινλανδία η συσκευασία περιέχει 360 ml καθώς και αντιστατική θήκη συντήρησης των φακών επαφής. Οι οδηγίες χρήσης και φύλαξης του προϊόντος είναι στην Ελληνική γλώσσα.

No comments:

Post a Comment